Användarvillkor

§1 Personuppgifter

Eventuella beställningar av produkter eller tjänster görs aldrig hos oss på DinaDeals.nu utan hos respektive butiks webbplats. Vi lagrar därför aldrig några personuppgifter om dig som användare av sidan. Vi gör heller aldrig några kreditupplysningar utan dessa görs eventuellt av butiken där du köper produkter eller tjänster.

§2 Ansvar

DinaDeals.nu är en webbplats som förmedlar erbjudanden och rabatter på nätet! Dinadeals.nu säljer inga produkter själva utan presenterar endast erbjudanden och rabatter från andra butiker. Vi är och ska endast ses som en mellanhand mellan dig som användare av sidan och de butiker vi rekommenderar. Vår roll gör att vi aldrig ska ses som en part i eventuella konflikter som uppstått kring köp av produkter eller annat avtal eller överenskommelse mellan användare av sidan och en butik. Vid eventuella tvister hanteras denna av den part som du som kund slutit avtalet med, det vill säga butiken i fråga där du har köpt din vara. Dinadeals.nu kan ej krävas på någon slags ekonomisk ersättning för eventuell ekonomisk förlust som uppstått till följd av köp av produkt eller avtal som slutits mellan användare av sidan och vald butik.

Hemsidan hålls uppdaterad i största möjliga mån. Vi kan dock aldrig garantera att informationen är till 100 % korrekt och kan därför ej hållas ansvariga för beslut som tas av dig som kund utifrån informationen vi tillhandahåller.

För eventuella frågor och problem med tjänst och/eller produkt hänvisar vi till respektive butik.

§3 Ändring av användarvillkor

Du som kund godkänner med ditt användande av sidan de användarvillkor vi på Dinadeals.nu har. Vi tillskriver oss även rätten att ändra dessa villkor när det behövs och ansvaret att hålla sig uppdaterad kring dessa ligger hos dig som användare av sidan.

Senaste kommentarer

    © DinaDeals.nu 2020 - Designed With Love By SpoonThemes.